contacteer mij

Stijn den Velde

Contact Form

Je zou me ook kunnen vinden op Google Ik denk dat het geweldig zou zijn als mensen mijn blog gevonden en vertelde me. Dus, ik hoop dat je de blog en vind het nuttig, zou ik zo dankbaar zijn als je dat doet. Ik verkoop geen zinkproducten, mijn blog is puur voor informatieve doeleinden. Als u mijn zinkproducten wilt kopen, klik dan hier! Mijn e-books vind je hier op Amazon. Ze zijn ook beschikbaar in het Nederlands! Ik schrijf ook voor mijn blog veel over alle andere producten die u nodig zou kunnen hebben om uw huid te behandelen, zoals tretinoïne, aloë vera, lippenbalsems, haar en nagel remover, etc, hier post ik al die artikelen hier. Ik doe ook een goede deal op vitaminen, hier is mijn Vitamine Shop. En voor je eigen veiligheid, neem ik geen vitaminen in een andere vorm dan degene die je krijgt van je dokter.

Gebruik altijd een condoom bij het werken met zinkzalven, omdat je je lichaam altijd op een plat oppervlak moet leggen (d.w.z. niet op een bank of bed) voordat je een zinkzalf gebruikt.

• Dit is een blog van een zinkvrije levensstijl die je hier lezen. • Ik ben moeder van twee zonen van 3 en 6 jaar oud. Ik probeer om mijn kinderen om zink te krijgen op het lichaam (dat is een geweldige en belangrijke stap voor hun groei en ontwikkeling) en ik weet dat ze niet graag granen eten (en ik ben het met hen eens), dus ik gebruik de volgende technieken om ze te eten meer groenten en fruit: • Zorg ervoor dat je gaat worden in de zon voor enige tijd. • Eet een vette vrucht, zoals bessen en appels en een gezonde verscheidenheid aan groenten en bonen. • Ga elke dag naar buiten. • Wacht niet tot het laatste moment om een gezond, voedzame ontbijt te beginnen.

Opening Hours