Wat is het grootste merk voor zinkzalven?

Stijn den Velde

Stijn. Er is altijd een verschil van mening als het gaat om zinkzalven, ik persoonlijk liever Stijn omdat ze altijd bekend als betrouwbaar en altijd leveren.

Dus wat is een zink zalf eigenlijk? Het is een soort vloeibare zalf, dat je spuit op je huid om de dode huidcellen op je huid te verwijderen. Bovendien kunnen zinkzalven ook worden gebruikt voor vlekken en acne. In feite u zink zalven met beide soorten producten in een fles, maar de beste plek om ze te vinden is bij uw lokale apotheek! U ze ook vinden op Wal-Mart, Walmart, Target, Whole Foods, Trader Joe's en zelfs online. Zink zalf ingrediënten Zinkoxide is de meest gebruikte vorm van zink, en het is het gemakkelijkst te verkrijgen. Er zijn een breed scala van zinkoxide formuleringen, en er is veel keuze als het gaat om wat te gebruiken en hoe het toe te passen. U verschillende soorten zinkzalf vinden bij uw plaatselijke apotheek of supermarkt, maar sommige merken zijn populairder dan andere. De meest populaire te gebruiken zijn: Bijenwas of nylon, silica, silica gel, en Glycerin. Al deze zijn vrijwel hetzelfde, maar het is een goed idee om het juiste type zinkoxide te gebruiken in elk van hen. Bijenwas kan worden gemaakt met natuurlijke bijenwas of van bijenkorven die zijn verwerkt voor een lange tijd, dus het zal meestal beter zijn. Silica is meer een vulmiddel, dus zorg ervoor dat het te kopen in een glazen fles. Overweeg ook het Ronde Eettafel Beton-testrapport. Silica gel moet worden geplaatst in een glazen buis in plaats van in een glazen pot, of het kan ontploffen op je als je het opent. Silicagel wordt vaak gebruikt in het geval van een wond, en het werkt het beste wanneer u het in de wond plaatst en de wond het absorbeert, en de wond wordt in een zeer diepe toestand achtergelaten. Nylon kan worden gebruikt als het een goedkoop, dun en lichtgewicht alternatief voor silica, waardoor het een geweldige keuze voor kinderen. Nylon is zeer poreus en heeft de neiging om te veel ijzer en andere chemicaliën te absorberen, wat betekent dat het de huid kan beschadigen. Zorg ervoor dat u het etiket te lezen en te voorkomen dat het gebruik van nylon dat de woorden 'nylon' of 'nylon wol' op de fles bevat. De meeste zinkzalven zalen hebben een soort van siliconen in hen die een pH-waarde heeft, en als u zink zalf naar een arts, vraag hem om de pH-waarde te controleren. Dit is meestal een goede indicator voor de gezondheid van de zalf. Als de pH te laag of te hoog is, werkt de zalf niet zo goed als zou moeten. Zie ook een vergelijking van zinkzalf Test. Dit is ook een van de redenen waarom veel mensen opgeven met behulp van zink zalf.

Veel van mijn medelezers zullen weten dat ik ook een reusachtige ventilator van groene theeextracten ben. Groene thee heeft een reputatie als een van de meest krachtige anti-aging agenten op de markt. Het helpt om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Ik heb een aantal groene thee extract producten die ik heb getest op mijn lezers en mijn eigen huid. In deze post zal ik een opsomming van de top 5 meest krachtige groene thee extracten te gebruiken op uw huid. De Groene Thee Extracten die ik heb getest zijn: