Wie schrijft?

Stijn den Velde

Mijn vader zei altijd dat ik voor mijn lichaam moest zorgen en nooit de goede dingen moest loslaten, waar ik van hou.

Dit is mijn eerste post op deze blog, maar ik hoop dat het zal u helpen zo veel als het hielp me. Als u wilt horen hoe ik erin geslaagd om mijn leven te leven met mijn zinktekort (ik begon met het nemen van de zink supplementen toen ik 19 was), bezoek dan de post: Living a Life with Zinc Deficiency: The Miracle of Zinc. In de tussentijd laat ik u met een van mijn favoriete citaten uit het boek: "Als er een goed ding dat ik geleerd van deze, het is om trouw te zijn aan het zelf. Om vrij te zijn, niet gebonden door de wereld, om vrij te zijn van beperkingen en beperkingen." Laatst stuitte ik op dit boek van Dr. Robert C. Lippman, getiteld 'How the Mind Makes the Body Work' uitgegeven door W. W. Norton & Co, gepubliceerd in 19

Mijn motto is dat ik vind een nuttig product dat ik kan comfortabel worden met behulp van met de meeste van mijn huid en vervolgens delen met mijn lezers. Ik wil het goede woord verspreiden en de informatie met u delen. Als u geïnteresseerd bent om mijn website te bezoeken, klik dan op deze. U ook mijn blog volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Als mijn inhoud je bevalt, vergeet dan niet om te delen.

Als je genoten hebt van dit bericht, klik dan op de onderstaande knop om je te abonneren op mijn blog. Als je een actieve lezer bent en je wilt regelmatig berichten zoals deze in je inbox ontvangen, klik dan hier om je te abonneren. Dank u. Hartelijk dank aan de volgende bloggers die hebben bijgedragen aan mijn blog. Jenny -Maria, Elisabeth, Ewa, Lizzy, Mariette, Niki, Sifrit, Niamh, Astrid, Mirela, Aya, Emma, Sarah, Laura, Marie, Anna en Kristina - die allemaal bloggers zijn die ik heb genoten en genoten van het schrijven door de jaren heen! Dank u allen zeer.